söndag 22 juli 2012

Vargungarna intervjuar

Team 1: Vargungarna gick omkring på lägerområdet och gjorde intervjuer. Vå grupp ville veta lite mer om kvällsmaten samt varför det är förbjudet för barn att stänga av kranen vid handtvättningsstället. Vi intervjuade Linn från köket. Hon visste inte vad kvällsmaten skulle vara. Hon visste inte heller varför hon hade en hatt på sig. Tyvärr kommer barnen inte heller att få karkki till efterrätt. Hon hade ändå ett svar på varför bara ledare får använda vattenkranen. Orsaken är för att ingen skall skada sig.
Linn jobbar i köket. Vargungarna i reporterteamet var: Tilda, Mia, Olivia, Emil, Jonathan Team 2: Team 2 undrade varför lägret är just i Syndalen. De bestämde sig för att fråga lägerchefen. Lägerchef Stocka svarade att de valde Syndalen för att det är en så fin plats och för att det ryms många scouter här. På frågan om man hade funderat på några andra platser än Syndalen svarade Stocka att man som tur inte hade behövt göra det eftersom vi hade turen att få ha läger här. Annars skulle Örö, där förra Nothamnlägret ordnades, ha varit ett alternativ.
Nothamn VII:s lägerport Carolina, Jeremias, Noomi, Samuel Team 3: Vårt tredje team tog reda på att Tivolit kommer på måndagen med ett tält som är vitt och rött. Matförrådet väger ca tre ton. Där finns kylskåp och frys och skafferi. Makaroni, glass, kakor och godis finns där också. Det finns ca 30-40 ledare på lägret. Säkerhetspersonalen får ingen lön. Till sist undrar reporterteamet hur djupa lägertoaletterna är? Vem vet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar